BRUG FOR HJÆLP?

Vis Vejen er specialiserede i at gøre efterskoler, højskoler, friskoler og privatskoler synlige for fremtidens elever og forældre. 

Vores tre kerneydelser (Google Ads, SEO og hjemmesider) tager udgangspunkt i at få jeres skole på første side af verdens mest populære søgemaskine: Google. På den måde får I nemlig mulighed fortælle om jeres værdier, smukke omgivelser eller fantastiske linjefag. 

Vis Vejen hjælper både frie skoler på abonnement og med enkeltydelser. Når I er medlem af Skoleindkøb, får I 10% rabat.

Google Ads

Bliv synlige for fremtidens elever med Google Ads! Vi skriver fængende og fejlfri annoncer. I bestemmer budgettet.

Vi vedligeholder jeres annoncer i hverdagen – og hjælper med at trække besøgende til skolen med sær-kampagner til åbent hus, Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften.

SEO (søgemaskineoptimering)

Vi SEO-optimerer jeres hjemmeside, så jeres frie skole stryger til tops i Google. 

I bliver meget lettere at finde for forældre og elever, som søger en skole med lige netop jeres profil, omgivelser eller linjefag.

Ny hjemmeside

Hjemmesiden er ofte det første møde med jeres skole. Derfor er det vigtigt, den fortæller, hvem I er. 

Kontakt os, hvis I står overfor beslutningen om en ny hjemmeside. Så skræddersyer vi en pakke med fx konceptudvikling, design, tekst og foto til jeres skole. 

Det kan vi også (fra A til Å)

Analyse

Vores anbefalinger bygger altid på grundig dataanalyse om fx brugeradfærd, søgeord, konkurrenter og jeres målgruppe.

Annoncering

Vi spreder ordet om jeres skole i trykte eller digitale medier som magasiner og aviser, på sociale medier eller med Google Ads.

Elevfortællinger

Vi omsætter elevernes fortællinger til cases, som I kan bruge på web, tryk og sociale medier.

Events

Få gode idéer til Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften, åbent hus eller camps. Vi hjælper både med at planlægge, invitere og markedsføre.

Grafisk design

Vi løser både mindre og større grafiske opgaver – fra nyt logo og opsætning af infomateriale til udarbejdelse af en gennemgående ny designprofil

Hjemmesidedrift

Lad Vis Vejen stå for jeres skoles hjemmesideoptimering. Vi holder jeres hjemmeside opdateret med nyheder, begivenheder og linjefag, men også SEO-optimeret, flot og hurtig.

Interviews

Vi taler med lærere, tidligere, nuværende og mulige elever og forældre, samarbejdspartnere m.fl. til research og citat i jeres kommunikation og markedsføring.

Kernefortælling

Grundessensen af jeres skole på én A4-side. Kernefortællingen stiller skarpt på værdier, omgangsform og visioner og skaber sammenhængskraft

Kommunikationsstrategi

Den overordnede køreplan for jeres kommunikation og markedsføring, som sikrer retning og kontinuitet. Kommunikationsstrategien tager udgangspunkt i skolens værdier, udfordringer, visioner og vigtige begivenheder som åbent hus, skolestart og Efterskolernes Dag og Aften. 

Pressearbejde

Uanset om historien skal fortælles i lokale, regionale eller nationale medier, hjælper vi med at finde vinklen, skrive en pressemeddelelse og pitche til den rigtige journalist eller redaktør.

Projektstyring

Vi holder overblikket for jer og prioriterer måned for måned, hvilke kommunikations- og markedsføringsaktiviteter, der giver jer mest effekt og værdi.

SEO-optimering

Med Search Engine Optimization (eller søgemaskineoptimering på dansk) hjælper vi jeres frie skole til tops i Google, så I bliver synlige for fremtidens elever.

Sociale medier

Uanset om historien skal fortælles i lokale, regionale eller nationale medier, hjælper vi med at finde vinklen, skrive en pressemeddelelse og pitche til den rigtige journalist eller redaktør. 

SoMe-strategi

Med en overordnet strategi for jeres sociale medier, planlægger vi jeres indhold, så historier, platforme og timing bliver målrettet, kontinuerligt og gør jer synlige.

Sparring

Vi står klar med råd og vejledning – både om de store strategiske armbevægelser og hverdagskommunikation. Vi er proaktive og tager løbende kontakt til jer med idéer og opfølgning.

Tekster

Beskrivelser af skolen, blogindlæg, artikler, nyhedsbreve eller brochuretekst. Vi skriver levende og fejlfri tekster med udgangspunkt i jeres kernefortælling og hverdag.

Tryksager

Flyers, mapper, plakater, kataloger eller brochurer. Vis Vejen står både for konceptudvikling tekstindhold og layout, der matcher jeres kernefortælling og visuelle identitet.

Visuel identitet

Et gennemgående grafisk udtryk, som understøtter fortællingen om jeres skoles værdier og hverdag. Vi udarbejder en designmanual, som sikrer en visuel rød tråd.