Kommunikationsafdeling for efterskoler

Vis Vejen-holdet har stærke kompetencer indenfor kommunikationsstrategi, journalistik, digital markedsføring, undervisning og IT. Vi står klar til at hjælpe jeres efterskole med at få budskaberne ud over rampen!

Allan Rabjerg Nielsen

Rådgivning, strategi og konceptudvikling

Allan er tidligere efterskolelærer og forstår, hvad der er vigtigt, når elever skal finde den rigtige skole. Den viden sætter han i spil, når han hjælper med at SEO-optimere, afdække kernefortællinger og lægge en kommunikationsstrategi.

  Emilie Hendel Møller

  Kommunikationsrådgivning og projektstyring

  Emilie er journalist. Hun trækker på erfaring fra DR, Radio24syv og børne- og ungdomsformidling, når hun hjælper med at skarpvinkle budskaber, skrive tekster eller udforme en pressemeddelelse.

   Sara Dalsgaard Hatt

   Kommunikationsrådgivning og digital markedsføring

   Sara rådgiver i digital markedsføring, Google Ads og landingssider. Hun har flere års kommunikationserfaring fra børne- og ungeområdet og har et skarpt øje for design og layout.

    Martin Østergaard Andersen

    Strategi og konceptudvikling

    Martin brænder for at udvikle nye, smartere løsninger og arbejdsgange - både når det gælder forretningsstrategi, ledelse og dataanalyse. Han er tidligere efterskolelærer og har undervist på gymnasie- og universitetsniveau.

     Martin Hejlskov Thomsen

     Teknik og hjemmesideoptimering

     Martin er Vis Vejens tekniske orakel, som går til udfordringer med krum hals og altid finder en løsning. Han arbejder med kommunikation og IT for skoler og læser en kandidatgrad i statskundskab.

      Victor Leerbech Skousen

      Visuel rådgivning og grafisk profil

      Victor er mediegrafikerelev. Han trådte sine første grafikerskridt i DR's marketingafdeling, men i dag hjælper han skolerne med at få en moderne grafisk linje, som taler til fremtidens elever.