VI KENDER DET FRIE SKOLELANDSKAB

Vi kender den frie skoleverden indefra som lærere, konsulenter, elever og forældre. Vi tror selv på, at unge mennesker har godt af fællesskab, dannelse og udvikling. Når vi rådgiver om kommunikation og markedsføring, er det derfor altid med indsigt i politik, organisation og værdier for efterskoler, højskoler, friskoler og privatskoler.

Der er så mange gode historier at fortælle om de danske efterskoler, højskoler, friskoler og privatskoler. Historier om fællesskab, nytænkning, traditioner, dannelse, oplevelser, læring og venskaber. Det er de fortællinger, som skaber drømme og forestillinger, og som bliver afgørende, når elever og forældre skal vælge jeres skole til.

Vis Vejen er til for at hjælpe danske frie skoler med kommunikation. Vi sørger for, at de gode fortællinger ikke drukner i en travl skoledag, men bliver fortalt de rigtige steder, så I bliver synlige for fremtidens elever og forældre. 

Vi løser konkrete udfordringer, og vi er jeres sparringspartner i de store strategiske armbevægelser. Uanset opgaven tager vi hånd om den fra start til slut og sørger for, at I altid kan føle jer trygge ved  både proces og resultat.

Vejen får jeres budskab afsted og tager hånd om processen fra start til slut.

Skræddersyet kommunikation til jeres frie skole

Vis Vejen arbejder både på månedsabonnement og med enkeltydelser. 

Alle skoler er forskellige, og derfor er det vores filosofi, at den bedste løsning er den, som er skræddersyet efter netop jeres skoles værdier, fortællinger, kultur, styrker, udfordringer, drømme, ledelse og ressourcer.

Fælles for alle er dog, at vores arbejde bygger på dataanalyse, grundig research, solid faglighed og indgående kendskab til de frie skoler – organisatorisk, politisk og værdimæssigt.