Vis Vejen fra A til Å

Vis Vejen har ingen faste pakkeløsninger. Til gengæld hjælper vi måned for måned med at prioritere, hvor det skaber mest effekt og værdi at sætte ind i jeres skoles kommunikation og markedsføring.

Vi løser mange forskellige opgaver, som vi sammensætter på en måde, der passer til jeres værdier, ressourcer og målsætninger. Nogle af dem kan du læse om her.

Analyse
Vores anbefalinger bygger altid på grundig dataanalyse om fx brugeradfærd, søgeord, konkurrenter og jeres efterskoles målgruppe.
Annoncering
Vi spreder ordet om jeres efterskole i trykte eller digitale medier som magasiner og aviser, på sociale medier eller med Google Ads.
Elevfortællinger
Vi omsætter elevernes fortællinger til cases, som I kan bruge på web, tryk og sociale medier.
Events
Få gode idéer til Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften, åbent hus eller camps. Vi hjælper både med at planlægge, invitere og markedsføre.
Google Ads
Bliv ekstra synlig med Google Ads (tidligere Google Adwords). Vi skriver fængende og fejlfri annoncer. I bestemmer annonceringsbudgettet.
Grafisk design
Vi løser både mindre og større grafiske opgaver - fra nyt logo og opsætning af infomateriale til udarbejdelse af en gennemgående ny designprofil.
Hjemmeside
Lad Vis Vejen stå for jeres efterskoles hjemmesideoptimering. Vi holder jeres hjemmeside opdateret med nyheder, begivenheder og linjefag, men også SEO-optimeret, flot og hurtig.
Interviews
Vi taler med lærere, tidligere, nuværende og mulige elever og forældre, samarbejdspartnere m.fl. til research og citat i jeres kommunikation og markedsføring.
Kernefortælling
Grundessensen af jeres skole på én A4-side. Kernefortællingen stiller skarpt på værdier, omgangsform og visioner og skaber sammenhængskraft.
Kommunikations- strategi
Den overordnede køreplan for jeres kommunikation og markedsføring, som sikrer retning og kontinuitet.
Sociale medier
Vi hjælper jer med at skabe relevant og målrettet indhold til jeres forskellige kanaler - uanset om det er Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat eller noget helt femte.
SoMe-strategi
Med en overordnet strategi for jeres sociale medier, planlægger vi jeres indhold, så historier, platforme og timing bliver målrettet, kontinuerligt og gør jer synlige.
Sparring
Vi står klar med råd og vejledning - både om de store strategiske armbevægelser og hverdagskommunikation. Vi er proaktive og tager løbende kontakt til jer med idéer og opfølgning.
Pressearbejde
Uanset om historien skal fortælles i lokale, regionale eller nationale medier, hjælper vi med at finde vinklen, skrive en pressemeddelelse og pitche til den rigtige journalist eller redaktør.
Projektstyring
Vi holder overblikket for jer og prioriterer måned for måned, hvilke kommunikations- og markedsføringsaktiviteter, der giver jer mest effekt og værdi.
SEO-optimering
Med Search Engine Optimization (eller søgemaskineoptimering på dansk) hjælper vi jeres efterskole til tops i Google, så I bliver synlige for fremtidens elever.
Statusrapport
I slutningen af hver måned modtager I en rapport med en oversigt over Vis Vejens arbejde for jeres skole. Det skaber både overblik og gennemsigtighed.
Tekster
Beskrivelser af skolen, blogindlæg, artikler, nyhedsbreve eller brochuretekst. Vi skriver levende og fejlfri tekster med udgangspunkt i jeres kernefortælling og hverdag.
Tryksager
Flyers, mapper, plakater, kataloger eller brochurer. Vis Vejen står både for konceptudvikling tekstindhold og layout, der matcher jeres kernefortælling og visuelle identitet.
Visuel identitet
Et gennemgående grafisk udtryk, som understøtter fortællingen om jeres efterskoles værdier og hverdag. Vi udarbejder en designmanual, som sikrer en visuel rød tråd.
Årshjul
Hver måned sender vi en opdateret oversigt over det næste års kommunikations- og markedsføringsindsats. Årshjulet sikrer, at vi er på forkant med efterskolens aktiviteter.